BejelentésElektromos cigaretta , Győrben !
"Életmentő" ajándék, dohányosoknak !

MENÜ


Az elektromos cigaretta !

A dohányosok régi álma teljesült. Úgy szabadulhatnak meg a legsúlyosabb betegségek egyes számú rizikó faktorától , a dohányzástól, hogy megtarthatják a cigarettát !
Az ELEKTROMOS CIGARETTÁT!

Az svájci fejlesztés alapján gyártott ELEKTRONIKUS CIGARETTA, egy olyan nagyszerű találmány, amely a cigarettát minden élvezetében képes helyettesíteni.
Amely megőrzi a hagyományos cigaretták frissítő hatását, képes pótolni - a meggyújtás kivételével - a dohányzás teljes mozdulatsorát, tökéletesen kielégítve ezzel a dohányosok igényeit, ugyanakkor Ön használata során megszabadul a kátránytól, az égéstermékektől és a cigarettában kimutatható, az emberi szervezetre káros kémiai összetevőktől, melyek a hagyományos cigaretta által előidézett légzőszervi, szív-, érrendszeri, valamint daganatos megbetegedéseket okozzák.

Álmodozott valaha is arról hogy milyen jó lenne, ha úgy élvezhetné a dohányzás örömeit, hogy közben nem mérgezi meg magát illetve a környezetét?

Elege van a rossz közérzetből, a sárga fogakból és körmökből, a dohányszagú leheletből és ruhából, a reggeli kínzó köhögésekből?

Az elektronikus "cigaretta", füst helyett vízgőzt, úgynevezett "füstködöt" állít elő. Érzékszerveink számára azonos a füstölgő cigaretta élményével, azonban nem büdös.

Kizárólag nikotint tartalmaz, amelynek erősségét mi választjuk meg.
A legerősebb nikotintartalmú kapszulában is csupán tizedrésze nikotin található a hagyományos cigarettában lévő mennyiségnek.
De választható a teljesen nikotinmentes változat.

Az elektronikus cigaretta, mint ahogy azt többször is említjük, kis mennyiségben nikotint tartalmaz, (ami nagy dózisban káros lehet az egészségre), ugyanakkor nem tartalmaz kátrányt, nitrogén cianidot, nitrogéndioxidot, cián és arzénvegyületeket, valamint szénmonoxidot, ezért mondhatjuk, hogy egészségesebb.

Az Elektronikus Cigaretta alkalmas segíteni a dohányzásról leszokni vágyóknak is, hiszen egy "nikotin csökkentő " metodikával, valóban könnyedén, idegesség és az elhízás veszélye nélkül tudjuk eldobni a cigarettát.

Teljes mértékben képes pótolni a dohányzás nyújtotta élvezetet, mozdulatsort, szertartást, így a kialakult függőség elnyújtott leszoktatással tökéletesen kivitelezhető.

Segítségével jelentős mértékben csökkenthető a dohányzásra fordított költség.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!